A piacvezető közétkeztető cég kísérlete eredményeképpen az ételmaradék mennyisége majdnem a felére csökkent.
A piacvezető közétkeztető cég kísérlete eredményeképpen az ételmaradék mennyisége majdnem a felére csökkent.
Minden eddig saját csúcsot megdöntött a magyar cégcsoport
A világjárvány és a klímaválság hatására ma minden korábbinál szigorúbb elvárásaik vannak a vendégeknek az éttermi higiéniai és a fenntarthatóság terén is. A felmérések szerint 10-ből 6 embernek fontosabb lett a tisztaság a járvány óta, 90%-uk pedig a környezetbarát szemléletet is kulcsfontosságúnak tartja. Ezeknek a kívánalmaknak segít megfelelni a világ vezető higiéniai szolgáltatója, az Essity új, éttermeknek szóló tanácsadó szolgáltatása a Tork Workflow. Mindezt Sipos Norbert séf, a Tork márkanagykövete mutatta be.