Kompromisszummentes ebédmenü, ahol a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, gondosan készített és az estéhez képest egy árnyalattal egyszerűbben tálalt fogásokat találunk.

Ezt kínálja idei újdonságként a Spago Budapest, ahol ebédidőben teljesen más élményben lesz része a vendégeknek, mint az esti vacsora mellett.
„Ebédidőben is érdemes betérni hozzánk. Teljesen új arcát mutatja az éttermünk ilyenkor, nemcsak a nappali időszak, hanem az ételeink kialakítása szempontjából is. Könnyedebb, frissen, gyorsan elkészíthető, tartalmas fogásokkal várjuk vendégeinket” – mondta Szántó István, a Spago Budapest Executive Chef-je. „Tetsu Yahagi, a Wolfgang Puck Fine Dining Group kulináris fejlesztési igazgatója rendszeresen jön hozzánk, amikor egy új fejezet kezdődik az étterem életében. Az ő javaslatára bár átemeltünk a vacsorából néhány jellegzetes ételt, amit mindenki szívesen kipróbálna akár ebédre is, de új választékkal is előálltunk” – tette hozzá.

Tetsu Yahagi, két hetet töltött együtt a csapattal az új menü kidolgozása közben és olyan fogásokat álmodott meg a csapattal közösen, mint a grillezett Angus-steak saláta vagy a kézzel vágott papardelle gombával. Az ételek között házi készítésű tésztákkal, széles saláta és pizzaválasztékkal, illetve egy-két klasszikus Spago-fogással lehet találkozni a változatos előétel kínálat mellett. Az ebédmenün megtalálhatjuk az olyan közönségkedvenc Spago klasszikusokat is, mint a fűszeres tonhaltatár vagy a híres füstölt lazacos pizza. Újdonság a faszénen grillezett SPAGO Burger a menün, ami a Los Angelesi egységben is nagy kedvenc. Emellett természetesen a hagyományos ételek is megjelennek ez étlapon. További újdonságként még 2 vegetáriánus étel is felkerült a menüre.