Idén ideje másként nézni a BBQ-ra és a grillre. A bevált sémák tökéletes megoldásokat adnak, ám érdemes tovább is tekinteni. Mind a két technológia rengeteg lehetőséget rejt magában. Akár az alapanyagok, akár az alkalmazott berendezések felől nézzük, mára sokkal kifinomultabb megoldásokat is lehet használni, mint azt gondolnánk. A szakemberek rengeteg ötletet adhatnak akár a vendéglátás, akár a hobbi grillezők számára.
„A jó bor kóstolás után nem hagy kérdést az emberben. Az a célom, hogy ilyenek kerüljenek ki a Tokaj Nobilis Szőlőbirtokról” – ezt Bárdos Sarolta, a Borászok Borásza díj idei kitüntetettje, a Tokaj Nobilis Szőlőbirtok tulajdonosa mondta lapunknak adott interjújában.
Fiatal, tapasztalt, tehetséges – nem véletlen, hogy Molnár Bence az Arany Kaviár étterem konyhájának új kapitánya lett. Eddigi pályafutása figyelemreméltó. Az Arany Kaviár étterem konyháján most megmutatja mindazt, amit megtanult, és számtalan meglepetés várható tőle.
Női energiák a gasztronómiában? Három kiemelkedő hölgy, három figyelemre méltó életút, három történet. Az idei MBH Bank Gourmet Fesztivál roppant érdekes tematikával érkezik.