Jakabfi Dávid, az ismert cukrász, új vállalkozásba kezdett. Nemrégiben nyitott a Nagykanizsai régió gyöngyszeme, egy hiánypótló kézműves cukrászat, ahol láthatjuk is, hogyan készülnek a finomságok. Akik ismerik pályafutását, tudják, mennyire precízen és szívvel dolgozik, hallhattak oktatásairól, könyveiről. Terveiről és arról kérdeztük, hogy véleménye szerint mik lesznek a 2023-as év cukrásztrendjei.
A Magyarország Cukormentes Tortája program hobbicukrászok számára rendezett versenyét idén Raffer Gabriella nyerte meg az Almás gesztenyerózsa elnevezésű kreációjával.
2023. február 20-án a Hunguest Hotel Bál Resort-ban tartotta szakmai kiállítással egybekötött tisztújító Közgyűlését a Magyar Cukrász Ipartestület, a magyar vendéglátó cukrász vállalkozások szakmai érdekképviselete.
A Michelin ajánlást frissen bezsebelt miskolctapolcai autentikus olasz étterem, az Avalon Ristorante februártól megújult desszertkínálattal vár. A Mihályi László szakmai vezetésével megalkotott új desszertválaszték nem szimplán kiváló gasztronómiai, hanem intellektuális és emocionális élményt is kíván nyújtani.